Tuesday, September 7, 2010

Buat kuih

Biasanya nak dekat raya, aku dan adik2 akan sibuk buat kuih raya. Buat banyak2 lepas tu masing2 bawak balik umah masing2. Maybe 2 @ 3 jenis jek kuih tunjuk2 yang akan membezakan kuih raya umah memasing. Tapi tahun ni, aku sibuk buat kuih... bukan untuk diri sendiri...


Kuih orang tempah



Kuih untuk umah sendiri ??? ....



Hari ni baru nak goreng tepung ... =P

3 comments:

esh said...

nora, suka suka cheese tart. boleh share dengan saya resepi tak? :)

nora said...

A'ah. Belajar dengan kak ct. Ada resepi ada kat blog dia. http://batrisyiadelightscake.blogspot.com/2008_11_01_archive.html

Cubelah. Buat masa ni bile kengkawan try, sumer suka.

esh said...

thanks :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...