Monday, September 17, 2012

Keje walaupun cuti

Hari ni cuti ganti Hari Malaysia.
Alhamdulilah, dapat cuti 3 hari... bolehlah bawak anak jalan-jalan.

Aku bawak diorang jalan-jalan... ke ofis :)
Kena gi pejabat sebab nak siapkan writing.
Kat umah, diorang lebih banyak agenda...
Bole sepak,
Badminton,
Computer game,
Youtube,
Wrestling,
Ultraman,
Ben 10

Kang diorang nak air sirap, ribena, biskut, kek, roti... tah apa2 lagi...
Kang diorang nak ke umah Tokmaknya....
Kang dia suruh bukak DVD kartun ...

Jadi, aku angkut ke pejabat.
Bagi diorang tengok youtube ... ikutlah cerita apa diorang nak tengok ( safe search).



At least aku sempatlah mengarang separagraph dua....
Dapatlah membetulkan jadual dan diagram...
Dapatlah siapkan abstract nak hantar ke conference.

Esok dah naik keje... pegang kerja pejabat dan kelas... apa pun tak sempat dah.
Inilah kalau mak beranak 3 sambung belajar....
Cubaaannnnn....

4 comments:

Ena's Palace said...

hehehe...sempat jugak berblog kan..hehehe

Min Aina Ila Aina said...

Saya anak 1 pun tak menyempat jugak..tak boleh ada dia langsung kalau nak buat kerja. Kalau dia ada, nak jawab soalan-soalan dia je la (budak tengah banyak tanya), takpun ajak main dengan dia.huhu.

nora said...

@ena , tetap kena blog sebab dah serabut nengok diorang mengemas bilik kat ofis :)

@Maia, budak tengah naik... memang banyak soalan... pegang apa pun tak boleh :)

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...