Saturday, August 6, 2011

dah masuk 6 hari

Kejap jek kann... dah masuk 6 hari puasa.
Bila kepala concern about tempat keje baru, puasa tahun ni rasa macam biase2 jek.
Bila ada yang tanya pasal persiapan raya, aku dah macam blurrr...

Bila dah masuk seminggu ni... barulah lega sikit kepala.
Dah fahamlah serba sikit skop keje.
Dah bolehlah mula merancang keje minggu depan.
Keje banyak tu biasa... kata mana2 pun sama.
Cuma beban tanggungjawab je naik sikit, sebab dah ada staff yang perlu dijaga oleh kita.

Pasni boleh masukkan skali perancangan raya.
Bila nak beli baju raya anak...
Bila nak buat kuih raya...
Bila nak apply cuti raya...
Nak cuti raya berapa lama ekkkk... hmmmmmm :P

5 comments:

Umedia Network said...

Cuti raya ambil 2 bulan. bhahaha. :)

Umedia Network said...

Like page saya tau. (www.facebook.com/umedianetwork)

puteri ain said...

amik cuti lama2 skit ,enjoy . hehe

Azhariah Zuber said...

pompuan mesti kena pk kuih raya kan..hehe

Nora said...

@UN, 2 bulan lama noooo :)

@ain, tak dapatlah... saya cuti seminggu jek...

@azhariah, kalau tak buat kuih raya... tak meriahlah raya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...