Tuesday, November 19, 2013

Cuti sekolah telah bermula

Dah mula cuti sekolah tahun 2013. Macamana nak isi jadual budak2 kat umah ni. Takkan nak biar diorang tengok kartun jek... main tablet memanjang pun tak baik jugak. Bincang dengan abah diorang, kami rancang untuk buat jadual belajar. Buat latihan untuk subjek yang diorang lemah tahun ni... English dan agama untuk No. 1. Bacaan dan Penulisan untuk No 2. Nak bagi kerja masa siang, time aku dan en zali keje, mlm buat assesment. Lepas tu baru boleh main tablet... Ok tak?

Entah boleh buat tah tidak.... haihhh

Cuti sekolah maknanya setiap minggu akan penuh dengan jemputan pertunangan atau perkahwinan. Semalam ada majlis anak kawan sepejabat. Minggu depan.. hmmm... lupa plak umah sapa. Takpalah... kan baik untuk umat Muhammad.... betul tak ;)

Gambar budak 3 orang lepas balik kenduri semalam. Beli rak barang plastik untuk rumah mak. Tak muat bonet keta tau tak... terpaksalah aku menunggu en Zali hantar dulu budak2 sementara aku menunggu barang kat kawasan parking. Nasib baik dekat... hihihi

Apa plan kengkawan sume cuti sekolah ni?

2 comments:

Nihra Said said...

Haha, blogwalking lagi kuaaa

Norah said...

Hihi.... apa plan cuti sekolah ni :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...