Monday, December 23, 2013

HS Giveaway

Hanasakura buat giveaway... i love to read her blog especially masa dia kat Jepun dulu... walaupun bukan souvenior dari Jepun.... tetapppp nak joinnnnn...

Hadiah dia best tau....Hadiah apa? Ni diaaaaa....





Sesiapa yang bertuah akan dapat salah satu dress tu ok!

Kalau nak join jugak... klik sini.

HS Giveaway

akan berakhir pada 31 Disember 2013.... banyak masa lagiiii... lai lai

3 comments:

nor hidayah mohd nor said...

Salam! All the best taw!

Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

Klik link ni kalau nak join:
http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

Nor Khaleeda said...

singgah dari segmen yang sama :)

Rieya Ramlee said...

Follow blog akak.. dari segmen yang sama :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...