Wednesday, July 6, 2011

Try masak guna Breadmaker : Roti Marble Coklat

Baking boleh jadi salah satu terapi pada sesetengah orang macam aku :)

Semenjak No 1 demam hingga No 3 masuk wad dan all the other stuff going on, rasa macam tak cukup nafas. I need some break. Luckily hujung minggu lepas, cuti hubby jatuh pada hari sabtu dan ahad. Dapatlah aku menjengah breadmaker kesayangan :)

Kali ni aku buat roti marble. Resepi amik kat Myresepi

Sedap roti ni... cume aku punyer yist dah tinggal secoet jek. Nak pi beli, hujan plak. Jadi, jalan terus. Akibatnya roti tak berapa naik.

Will make this resepi again sebab dalam bantat roti pun jadik sedap cenggini, maknanya kalau yist aku cukup, mesti roti aku lembut kannnnnnn :)

4 comments:

misya said...

nampak sedap jer roti tu pagi2 ni

Nora said...

rasa sedap cumer lain kali kalau buat, nak lebihkan koko dia :)

Azhariah Zuber said...

masa kecik dulu sellau beli roti ni dkt mamak motor

Syahida said...

wah cantik roti tu...meh sikit..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...