Tuesday, July 26, 2011

dah sampai umah

4 hari kat umah mentua, macam kejap sangat rasanya.

  • First day (sabtu) kitorang jenjalan kat Jusco Melaka. Makan2.

  • Second day, bawak anak2 main kat Giant, gi klinik gigi dan basuh keta. Malamnya abah diorang dah keje.

  • Third day, tengahari lepas abahnya dah bangun tido, kitorang gi beli kasut dan songkok kat kedai area bandar Muar. Berpeluh2 anak2 jalan kaki tengahari tegak :)

  • Hari ni, pagi2 lagi dah gerak, singgah tengok atuk kat kampung. Lega tengok dia dah nak makan. Masih lemah, tapi kalau nak makan tu, adalah sikit tenaga. Mudah2an dia semakin sihat.

    Sampai umah dekat Asar. No 2 mabuk, sebab masa nak jalan tadi lupa nak bagi makan pil mabuk. Lepas muntah tadi, dia ok sikit tapi masih tak clear betul2.

    Sembang2 dengan mak pasal perjalanan diorang ke Kelantan.. macam2 cerita. Alhamdulillah semua dah selamat.

Esok hari baru, kerja kena siapkan.
Minggu depan akan bermula kerjayaku yang baru. Entah apa pulak jadinya.
Mudah2an Allah mudahkan. AMinnnnn.

1 comment:

Umedia Network said...

Alhamdulillah....huhu. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...