Friday, July 15, 2011

kayu rounders

No 1 masuk pertandingan rounders untuk game diantara pelajar tadika kemas zone skudai.
Macam tak percaya bila group dia dapat 2 terbaik dan akan bertemu sekali lagi dengan 2 terbaik dari zone Gelang Patah Selasa depan.

Bila dapat masuk final, cikgu dia bukan main semangat mintak aku latih No 1 pukul bola.
Kalau nak praktis kat umah, kenalah ada kayu pemukul tu.
Bola dia just bola tennis jek... No hal

Semalam balik keje, jenuh aku dan abahnya mencari kat Giant sekitar Skudai.
Kedai sukan pun kitorang singgah.

Memang ada, tapi size dewasa...
Pakai yang ni jekklah... agak2 boleh tak :P

5 comments:

misya said...

lawak la

KAMIHIDUP said...

wahaaaa. itu nak buat lenyek tepung. :)

Yasminhamid said...

hahaha.. boleh aje..

Umedia Network said...

Nice entry!!!
Kami sudah selesai follow blog anda. Follow blog kami semual eh. :)

hoyahadis said...

rondes game kegemaranku zaman sekolah rendah..mmg best..err kayu rondes pilihan kedua tu kira boleh drpd takde..he..he..thanks follow ya..(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...