Friday, July 22, 2011

Rombongan meminang

Hari ni, famili aku ke Kelantan untuk majlis meminang skali bertunang buat adik lelakiku.

Rombongan pergi 4 kereta. Aku tak dapat ikut, cik abang tak dapat cuti panjang. Nak kena simpan untuk Raya. Nantilah bila Majlis Nikah, kitorang tempah bas kot :)
Harap2 perjalanan pergi dan balik takda sebarang masalah. Aminnn.

Since takda orang kat umah, aku decide ikut husband balik kampung.
Dia keje, aku dok umah.
Takpalah... dapat gak jumpa Tok Mak dan Tok Abah diorang.
Cuti aku masih ada baki lagi... bolehlah stay sampai hari Selasa.
Petang ni, balik keje kitorang gerak.
Harap2 sampai dengan selamat.

Notakaki : Hati tengah tak tentu arah, mengenangkan tanggungjawab yang bakal dipikul. Hmmmmm....

2 comments:

Umedia Network said...

Saya doakan semoga segala perjalanan berjalan lancar. :)

Nora said...

thanks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...