Tuesday, June 21, 2011

No 3 masuk wad

Beberapa hari ni aku tak update sebab No 3 masuk wad.
Demam dia hari tu, tak kebah2...
Bimbang pulak rasanya...
Dah tu, sekali dengan batuk dan selsema.
Bila aku tengok nafas dia dah lain macam, aku terus jumpa Dr, mintak refer ke Hospital.
Sampai Emergency, terus xray hidung dan dada, masuk air dan nebulizer.

Result x-ray...comfirm pneumonia.
Dari Sabtu, sampai hari ni... masih kat wad lagi...
Dah banyak kurang... tapi Dr nak make sure kahak dia clear dulu.
Pagi tadi kena pergi Phisiotheraphy... sedut kahak...
Kesian dia....


Nanti aku citer lagi... Ni masuk sekejap sebab nak check all kerja yang tertangguh.
Pakai broadband prepaid Maxis... 2 jam jek...
Pas ni kena suruh hubby bawak balik Laptop... bimbang nak tinggal sini...
Takut ada yang perhati...

Harap esok bolehlahhh balik...

4 comments:

misya said...

smoga cepat sembuh

Norhafiza said...

No doakan moga anak2 Nora cepat sembuh ya..No pernah tengok proses dorang sedut kahak. Anak No yg si Farihin tu dah kena skali..sabooo je la..alhamdulillah lepas sedut tu dah boleh bernafas dengan stabil..

Min Aina Ila Aina said...

Kesiannya...Memang kesian tengok budak-budak ni kalau masuk wad. Kena pulak berhari-hari, macam stres je depa nak menghadapi rawatan. Maknye pun stres kan. Semoga cepat sembuh. Sofiy pun baru ni merasa masuk wad, mujur sehari je. Cukuplah tu..taknak dah.

esh said...

get well soon Rahmat Hidayat....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...