Tuesday, June 14, 2011

Respek brother ni..

Nak cakap sket pasal brother ni. Pasal dia banyak bagi info tentang kesihatan dan makanan. Banyak betul maklumat dalam blog dia.

Aku dah download Food Calories List yang dia buat. Bagus betul, senang nak buat rujukan setiap kali nak makan. Kan aku sedang cuba untuk menurunkan berat badan...cara yang sihat tauuu.

Mungkin kita kena banyak belajar dulu tentang macamana badan bertindakbalas , maka kita boleh merancang cara untuk mengawalnya. Bagi mereka2 yang macam aku (BMI > normal) maka singgahlah blog dia.

Pasti puas hatiiii :)

2 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

kena baca utk anak yg BMI obes ni. TQ dear.

Yasminhamid said...

terima kasih sebab berkongsi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...