Friday, December 31, 2010

Testing buat kek

Adik sepupu aku nak bertunang weekend ni. Dia mintak tolong aku yang amatur ni buatkan kek coklat untuk hantaran dia. Adoyaii... aku masak buat makan sendiri bolehlah. Kalau buat untuk hantaran , kena cantik2. Camno...

Jadik, aku pun try buat. Alang2 nak buatkan untuk anak sedara aku yang dapat PMR 8A.

Cam ginilah jadiknye...

Ok tak? Hmmmm.... sangatlah amatur.
Takpa aku dah beli bunga kat kedai bahan kek. Sok aku letak jek atas kek tu. Abih citer. Mudah2an orang belah sana suke. Aminnnn...

2 comments:

DESS said...

Happy New Year and thanks for following

Nora said...

Selamat Tahun baru jugak cikgu... cikgu orang pertama yang komen blog saya masa awal2 berblog. Terima kasih yekkk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...