Tuesday, December 21, 2010

Jual ubat

Baru je baca artikel pasal Transfer Factor dalam blog aidid.

Malam tadi kawan lama mak & ayah datang. Orang tua, biasalah banyak penyakit.
Orang jual ubat pun suka nak jengah.
Dia datang promote produk transfer factor.
Gile, satu botol (90 biji) RM274.00. 1 hari makan 3 biji. Sebulan dah habis...
Aku rasa ubat ni hanya untuk menyihatkan orang kaya sahaja.

2 comments:

a n a s t a s y e a said...

Betul tu .. lain la kalau dah banyak duit.
Nie tak .. yang ada pun cukup2 nak guna sampai hujung bulan =)

p/s: Terima kasih kerana follow blog anastasyea dan tinggalkan link blog anda dekat entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini!. Sebagai balasan dan menghargai salam perkenalan dari anda .. saya ikhlas nak follow blog ini juga. =)

nora said...

time kasih gak sebab follow blog kak nora ni... blog amatur jek :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...