Tuesday, December 14, 2010

Senggugut

Aku sakit perut, sakit pinggang. Senggugut yang datang skali dengan period.
Hari ni first day, jadik adalah sangat sakit hingga rasa macam nak ikan perut dnegan rantai besiii..

Picture ihsan dari google


takleh compute nak tulis apa... chow dulu...

4 comments:

armouris said...

info tentang senggugut di SIHAT SELALU - Kurangkan Sakit Senggugut Dengan Bertungku

nora said...

terima kasih, akan cuba tengok nanti. Mungkin boleh bantu kite yang kena senggugut tetiap bulan ni ...

fasya said...

akk dah ank 3 pon sggugut lg kew? org kte klo dah kawen, ley ilang sggugut..lg 1 sy dgr, org sggut ssh nk dpt ank..tp akk ok je..3 ank dah..hm..bru plan nk kawen awl..huhu~

Nora said...

@fasya, bergantung pada orang sebenarnya. Tapi senggugut tu normal... kalau terlalu sakit tu yang kena hati2 sket... kalau dah sampai seru... jangan tunggu lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...