Wednesday, December 22, 2010

Kita follower yang macam mana

Setelah setengah tahun berblog dan berjaya akhirnya join segmen En Ben walaupun tak menang jadik aku rasa nak join gaklah segmen2 blogger2 lain gaklah.

Kali ni nak join segmen misz nana : anda follower yang macam mana??

Ok... jawab soalan nana ekk...

Aku ni suka follow blog yang bersesuaian dengan selera aku sebagai seorang ibu yang bekerja. Kalau blog tu santai, dan kisahnya rasa dekat dengan diri ini, aku akan follow sebab nak mengikuti cerita2 terkini yang seterusnya. Cerita pasal anak, macamana nak meneruskan kehidupan sebagai ibu yang bekerja sepenuh masa. Cerita pasal shopping, pasal cuti2, pasal masak2, pasal makan2 pasal camner nak kurus pun aku suke gak, tapi tak ngaku jekkkkk

Jadik napa plak aku follow blog misz nana ni?
Aku sebenonye baru jek follow misz nana ni. Itupun aku dapat tau pasal blog ni sebab join segmen en benlahhhh... Tapi, walaupun dia masih cik lagi.. aku sukalah blog ni...cara dia tulis rasa dekat jek dengan aku.

Pasal pe plak?
Sebab aku ada adik yang hampir sebaya dengannya. Lagipun, student aku pun lebih kurang umur cam nana ni gaklah. Interest anak remaja skang ni, tak sama macam aku masa remaja dulu. Generasi Y ...

Tapi ada banyak post nana ni pasal experience dunia blogging. Aku memang suka post macam ni sebab aku memang nak tau sangat experience orang lain berblog dan tips2 yang boleh aku guna untuk mengemaskini blog aku.

Ok... dahlah ekk... gilah usha kat blog misz nana kalau nak baca post dia atau kalau nak join skali segmen ni... mungkin korang akan setuju dengan pendapat aku ... chiooowwwww



4 comments:

Heidi Shafiq said...

follow la blog yg betul2 wat ko hepi bile bace.. :)

nora said...

a'ah... memang pun... tapi ada gak post yang tak hepi tapi perlu dibaca untuk peringatan kita menjalani kehidupan... tq singgah :)

Matjoe said...

salam nora, pada saya penting utk folow blog yg pada kita bermanfaat, tak kiralah dr segi kewangan, atau bahan bacaan info menarik mahupun lawak. senang bila bukak dashborad dh ada enrty terbaru blogger yg kita follow.

ni saya nak ajak personally, sudi sudikan joint contest sy; http://www.matjoe.com/2010/12/contest-azam-tahun-2011.html

nora said...

tau gak pasal contest tu... tapi masih pk azam mana yang nak capai tahun depan... nanti kita join bile dah comfirm..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...