Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Aku nak join bloglist Ben ni... kalau korang nak join gak gi tengok link ni

Cara ...
  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG ... dah
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ... dah
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .. Hmmmm.... awal2 blog tengah tahun lepas... tak berapa aktif... tapi start bulan 12 tahun lepas dan sampai skang ni masih mencuba untuk update at least sekali sehari... entry sehingga kini adalah sebanyak 161 post.
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ... Sebab dengan harapan supaya lebih ramai blogger lain yang akan mengenali blog picisan saya ni :P
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ? Tak pasti sebab saya berblog bukan sebab nak popular... tapi kalau benar, saya harap saya dapat beri positive example pada blogger lain...
Ok... harap dapatlah masuk list ekkk :)

2 comments:

~ AYUMI ~ said...

nice... jom ke blog ayumi http://ayumibruce.blogspot.com

YAYA AZURA said...

semoga berjaya ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...