Sunday, January 30, 2011

Cuti datang lagi

Hari ni aku tak cuti... ada kelas satu hari suntuk. Hmmmm letih... tapi takpalah.

Esok dah start cuti sekolah, cuti semester... tapi aku tak cuti. Sebab esok ada penilaian bagi permohonan geran penyelidikan yang aku dan kawan2 mohon.

Seriau rasanya nak mengadap all the professor... tah apalah yang diorang nak tanya.
Boleh ke aku defend project aku ni... boleh ke aku tunjukkan contribution to the scholar oleh projek yang aku nak buat ni...

Malam ni, kena practice depan cermin...

Doakan yea... mudah2 lepaslah permohonan aku tu... senang sikit nak buat kerja kalau dapat geran tu... banyak benda boleh buat... ciowww

4 comments:

Proud Mama's Dairy said...

hi nora,

all the best to u..

Norhafiza said...

semoga berjaya ya Nora..baca doa dan tenangkan hati..mudah2an..amin

Min Aina Ila Aina said...

Good Luck kak!

Nora said...

time kasih sume... semalam balik dari defend research tu... terus demam :) hari ni nak gi klinik... MC... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...