Tuesday, January 18, 2011

berbengkel sepanjang hari

Hari ni, aku dan kengkawan satu departmen duduk berbengkel menyiapkan borang permohonan untuk penyelidikan. Terpaksa duduk bersama barulah boleh siap kerja. Kalau tak, masing2 mungkin tulis permohonan ikut syok sendiri.

Aku lebih suka bengkel dari mesyuarat...
takda orang berbalah tah ahap2
takda orang yang menunjuk mereka yang lebih bijaksana
takda orang membangkang polisi yang dah sedia ada

tapi, bengkel tu penat... kena pk, kena buat kerja

aku tak kisah, sebab kerana itu tanggungjawab aku sebagai pekerja.

Mudah-mudahan berkat setiap bulan gaji yang aku terima.

3 comments:

Matjoe said...

salam nora, i pon x suka meeting, tambahan yg smpi sehari. best kalau kursus yg ceramah dia best.

Anitadahahs said...

salam kenal. ;)
tengs folo saya. Saya ni belum kerja, jadi tak tahulah nanti kalau dah kerja macam mana keadaannya.huhu

Nora said...

@matjoe - betul tu... especially kalau meeting yang meleret2

@anita - mesyuarat tu ok kalau objektifnya tercapai... yang tak bestnyer kalau bincang lama tp tak capai2 gak keputusannya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...