Wednesday, January 5, 2011

Header blog baru

Dah 2 hari start kelas... letih menguruskan segala jadual waktu... pendaftaran... hmmm...
kepala adalah berat...
badan adalah letih...
mata adalah mengantuk...

Jadik... aku make up blog aku jek semalam... buat header baru.
Kan header tu macam memberi gambaran tentang tuan rumah kannn...

Ok tak header aku ni?

Tak ok... adoiyaiiii.... buat masa ni... pakai ni dululah ekkk...

Len kali kalu aku takda idea nak tulis artikel... aku buat header lain plak :P

5 comments:

esh said...

ok.....
comell.....macam empunya blog juga....

dan, selamat masuk keje balik :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

ok je.. boleh improve lg.. ;D

fyna said...

hehehehe..gud try.....
da ok da tue..



jom singgah n follow2 belog sy..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Nora said...

@Lya - time kasih... ehhh napa kusi tak muat ni :P

@MeuzAngelo - tak sempat nak mengedit bagai... kita tak berapa creative lagi punnn

@fyna - akak dah follow balik dah... time kasih ekk jenguk sini dan follow akak

Ayuni said...

cantik header, sis....aman je rs....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...