Wednesday, February 16, 2011

no 1 suka marathon

anak aku no 1, memang suka sangat marathon... lumba lari lahhh

Keluar jek lif... dia dah ilang... laju betul ... rupa2nya dia nak tengok apa ada kat belakang lif tu

Masa makan, kita duduk... dia sibuk nak ke sana... nak kesini... perut dia dah penuh katanya...

Sampai kat tempat parking... pnyerlah laju dia lari... nak cari kereta rupanya.

aku nak gune abah-abah keselamatan macam ni boleh tak?


Takdalah dia ilang... atau lari jauh sangat...
Takdalah aku mengah mengejarnya masa kat shopping kompleks ke...
Takdalah aku naik darah jek bila dia lari tengah2 orang ramai... tetiba ilang jek

OK ke KO??

6 comments:

kasturi jiwa said...

assalamualaikum,
terjah balik dr segmen abg ben,
wah..anak anak semua hero2 ye..
best tu..hihii..

Norhafiza said...

hihihi...No penah gak sarankan nak guna ni kat anak2 cz masuk shoping kompleks je VRRROOOOOOM! aduyai..tp abang tak bagi...dia kata cm haiwan lak ikat anak2 huhuhu..tp tak tau pandangan yg lain hehe..

Nora said...

@kasturi.. time kasih singgah balik :)
@no... husband kita pun camtu gak... dia kesian kat anak2 katanya...

Lina said...

dulu pernah jg terpk nak buat cam tu sbb ada xperience hilang anak kat shopping complex tp alhamdulillah skrg dah ok cuma part susah nak duk diam tu masih ada huhu

riff said...

husband mithali :)

soooooour said...

hahaha..boleh2...bahaya klu anak superaktif cm tu..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...