Monday, February 21, 2011

sunyi bile semua orang dah tido.

Korang tak rasa sunyi ke bila malam-malam, semua orang dah tidor, kat luar dah gelap, jalan dah takda bunyi kereta, lampu rumah sebelah dah tutup.... tak sunyi?

Ohhh... pasal tengah blogging kan... tu yang tak rasa sunyi...

AKu skang ni pun... suami dan anak2 sumer dah tido. Tapi... sku bukan blogwalking dari tadi... aku buat keje pejabat yang tak abih2. Ni singgah jap blog sebab terasa sunyi plak.

Skang ni... aku rasa aku nak kena tido... supaya rasa sunyi tak berubah jadi rasa seram :P

Selamat malammmm...

3 comments:

Proud Mama's Dairy said...

Nora,

bila sunyi bertukar seram tu yang tak tahan tu... heheheh.. saya out station, dok bilik hotel sorang2, rindu suara anak2, huhuhuhu....sunyi jer... dan rasa kosong bila 1st time pisah ngan dorang ni...on tv sampai lena...

Nora said...

@proud mama, saya pun kalau outstation... tv bukak sampai pagi... buat teman tido :)

Norhafiza said...

hihihi..bila malam2 sume org tido kan...No lipat baju ke kemas rumah sambil pasang radio..ada gak peneman kan jd takde la duk seram sejuk bulu tengkuk hehehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...