Friday, April 15, 2011

permohonan cuti online

Tempat kerja aku ni guna sistem permohonan cuti secara online...
Sekarang ni... bukan cuti je... gaji, penilaian prestasi, mohon apa2 pun semuanya online...

Masalahnya... line tengah teruk skang ni...

Wifi tak boleh nak akses....
Line network takda...

Jadi... permohonan cuti aku tak boleh nak proses...
Server errorrr....

Abih camne ni... aku nak cuti seminggu minggu lagi satu niii....
Kalau aku hantar manual... aci tak :P

4 comments:

ida said...

aci la..*

Tak apalah..saya bg pihak bos memberi izin Pn bercuti. Jangan lupa belikan ole2 untuk saya, kalau p holiday.


*kalau mmg company dan boss izinkan.:D

Norhafiza said...

betul kan..senang tu mmng senang tp klo sistem dh down kita pun terdown sama huhu...

Nora said...

@ida... saya tetap akan memujuk bos untuk bagi saya cuti :)

@No... memang.. bila sistem ok sangatlah senang... bila sistem down... sangatlahhh susah :)

Puan Kutu said...

wah cuti pun online..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...