Saturday, April 30, 2011

cari langsir...

Aku tengah mencari langsir baru untuk umah.
Nak cari yang dah siap jek.
Malas nak tempah.... jahit sendiri lagilah tak sempat.
Adik aku kan nak kawin...
Umah mak dah siap bercat baru, berlangsir baru, bertikar baru.

Ada tak online shop yang jual langsir dah siap.


Takyah scallop2 cenggini pun ...
Nak yang murah2 jek... asal berganti langsir.
Banyak online cadar pengantin jek...
Aku ni pengantin lame hehehehe.....

Nak gi cari kat kedai... hmmmm... bilelah nak gi.
Takda orang nak tengokkan budak bertiga tu...
Jenuh dah aku cari online... ada bukan takda cumer tak banyak pilihan.
Korang ada suggestion kedai online jual langsir yang best tak?

4 comments:

Heidi Shafiq said...

on9 lg mudah dan cpt.. cume fabrik nt x kene dgn citarasa.. :)

Azhariah Zuber said...

kalau itu langsirnya kami setuju..tapi bilik pun kena cenggitu gak..hehe demand plak aku

Norhafiza said...

No rasa kan bab2 beli langsir ni baik kita tengok sndiri kat kedai..bawa siap2 ukuran dia..br kita dapat kepuasan..takut bila beli on9 tak ngam pula fabrik dan warna..

Nora said...

nampak gayanye macam saya kena gak pi kedai... dapat pegang kain baru puas kannn :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...