Monday, March 7, 2011

hari ni tak keje

Tak keje sebab tak sihat.
Tekak sakit, telinga berdengung, kepala berat...

Mak takda. Balik kampung tengok atuk.

Aku kemas umah jek... tak masak.
Tapi, pegang gak laptop gak. Cari literature tentang social learning theory.
Esok ada discussion dengan my senior.

Adik bujang aku tak keje ari ni. Dia nak anto keta gi servis.
Tengahari dia tolong belikan nasi ayam untuk umah.
Baju dia yang tolong sidai. Masuk tengahari, kering dah sume kain. Aku bawak masuk. Petang nanti bolehlah lipat. Boleh harap adik aku ni... dah ada potensi pegang tanggungjawab sebagai suami. :)

Ok... ada banyak draft entry. Tapi semuanya tak siap. Kepala tak berapa nak fungsi. Aku gi tido japlah ekk. Mungkin bangun nanti rasa segar sikit.

Wasallam.

1 comment:

Norhafiza said...

Semoga Nora kembali sihat ye..rehat cukup2..yg penting kesihatan kene jaga..makan minum jangan lupa lak ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...