Tuesday, March 1, 2011

macam tak percaya

Hari ni memang havoc.
Sepatutnya wakil pelajar dari sebuah universiti di Brunei akan datang untuk latihan sehari di Jabatan aku.

Sepatutnya ikut tentatif, pukul 8.30 dah start. Mula dengan sesi ta'aruf dan sarapan. Jam 9.30 patutnya dah start kelas.

Pukul 8.30 takda
Pukul 9.00 takda
Pukul 9.30 takda

Pening... pergi pejabat... yang uruskan semuanya takda. Ada pertandingan Inovasi. Yang tinggal, tau tapi tak pasti nak tanya sapa untuk comfirmkan situasi.

Nasib baik setelah tanya lebih 10 orang dapat nombor wakil rombongan.

Rupa2 nya diorang singgah kedai buku.

Pukul 10.00 kelas start sampai 4 petang.
Alhamdulillah, selesai. Nampaknya mereka puas hati. Aku pulak macam biasa, kalau dapat meja kat depan tu... cakap tak ingat dunia :P

Harap2 mereka dapat manfaat dari ilmu yang aku curahkan.

Lepas ni.. bolehlah buat student exchange pulak ekk... Tak pun cikgu exchange :)

2 comments:

Norhafiza said...

Alhamdulillah..terlaksana juga program tu ye...haaa..part cikgu exchage tu yg best tu kan..leh gak menambah pengalaman di tempat orang...hihihi

Nora said...

@No, kalau cikgu exchange.. kena cover belanja tambang dan penginapan anak2 skali hehehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...