Wednesday, March 16, 2011

tak munasabah betullll !!!!

Memanglah tak munasabah...

Kalau bukak email ambil masa sampai 1 jam...
Apa taknya... kejap2 line wireless disconnect... kejap2 dia keluar limited activity... kejap2 dia disconnect balik....

asyik2 dia keluar benda ni....

eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! .......... tension betul tau takkkk !!!!

Nota kaki : Aku buka email bukan nak tengok surat cinta dari hubby ekkkk.... tapi nak semak samada semua soalan final dah siap hantar ke belummmm :P

5 comments:

Nieza said...

bawa-bawa bersabar yer...sabar itu separuh drp iman...btw salam ziarah dr saya..saya follow yer:)

Nora said...

@Nieza,time kasih sudi singgah dari Finland. Nanti kita follow balik ekk :)

a n a s t a s y e a said...

benda2 mcm nie memang kadang2 buat orang tension :)

anastasyea's latest post .. Adakah kedatangan Supermoon pada 19 Mac 2011 akan mencetus lebih banyak gempa bumi berukuran 8+ pada skala richter dan tsunami ?

Nora said...

@anastasyea, lepas tension kat blog :)

Norhafiza said...

semalam No pun kene..duk syok2 layan blog tup2 mati terus..tak dapat nak connect balik..malam br dapat..ni dah 2-3hr takleh buka paper..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...