Sunday, March 13, 2011

tak sukanyaaaa..cuti sekolah

patutnya cuti sekolah seronok kannn...

tapi aku sedihlah... sebab aku tak cuti.
nak kena siapkan kertas peksa.
nak kena siapkan paper jurnal
nak kena siapkan borang penyelidikan esciencefund

lagipun, abah budak2 ni keja gak..
kawan dia nak kawinkan adik...
jadi dia kena tolong coverkan kat tempat keje..
maknanya, 2 minggulah bebudak ni tak jumpa abah dia..

mak dia lagilah takda moooddddd..... tak sukanyeeee cuti sekolah kali ni :P

6 comments:

puteri ain said...

hehe..sabar lah ye..

ibu qaleesya said...

alaaa.. sabar ye mama.. kena hepy2 selalu. bawak anak2 jenjalan ye

mamaijat said...

...sabarlah dik..
simpan mood cuti tu untuk cuti yang akan datang..
amik masa cuti yg x cuti ni bereskan tugasan....

IEZA said...

Ala...sabarlah ye..sabar itu separuh dari iman...apa-apa pun..Selamat bercuti..and bereskan keja anda...jgn marah yer..nanti cepat...tua

Norhafiza said...

uih..lamanya sampai 2minggu...sabar la ye,..tepon la tiap hari untuk lepas rindu..

Nora said...

Time kasih sume, memang sabar banyak2lah ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...