Wednesday, March 23, 2011

rindu dah terubat...

Hubby lama tak balik... keje.
3 minggu gaklah tak balik... nak buat camner... dia kena cover kawan dia.
Jadi, masa cuti pun dia kena kerja...
Memanglah kira overtime... Alhamdulillah...adalah lebih sikit rezeki bulan ni...

Cmerrr.... lama sangat rasanyer.....
Anak-anak pun setiap hari... akan tanya "Abah ada tak mak??"

Malam tadi, abg balik...
Cuti 2 hari...
Terubat sikit rindu rasanya...
Aku amik cuti gak... tak sanggup nak pergi keje...
Lama betul tak bersembang 2 mata...
Nak gi bawak anak2 pergi makan kat luar hari ni...


Kerje?
Tu No 2 :)

3 comments:

IEZA said...

Lagi berjauhan...lagi rindu...he..he...Tu yang best tu...

Norhafiza said...

waaaa..No sedihla Nora bc entri ni...kami yg berjauhan 1hr 1malam pun tak leh bayang nikan pula 3minggu huhuhu...No faham sangat2 perasaan Nora dan anak2..anak2 klo Abah dorang time siang ok lagi sbb biasa ngan keje tp klo malam takde mula la menanya..telepon la jd penghubung kita kan....sabo ye Nora..

Nora said...

@Ieza & No, nak buat camne... suami saya keje jauh, selain telefon, skang ni blog adalah penghubung kami :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...